Bine ai venit, Vizitator
Username: Password: Amintește-mă

SUBIECT: Fisa de competente transferabile

Fisa de competente transferabile 25 Oct 2015 16:31 #197

Buna ziua, doamna profesor, Roxana Enache! Va multumim pentru fisa de competente pe care ne-ati trimis-o, ne va fi de folos in activitatea didactica. Apreciez cursul dumneavoastra si stilul de predare pe care il aveti, imi amintiti de d-na prof. Nicu Adriana, de la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu- un profesor de exceptie! .Acest curs de perfectionare, "DIDACTINO", al carei formator si organizator sunteti si dumneavoastra, a contribuit la formarea noastra profesionala, determinandu-ne sa citim, sa rezolvam aplicatiile, sa rezolvam testele , sa invatam sa lucram in platforma, sa relationam cu ceilalti colegi pe forum, prin mesaje sau fata in fata. Toate aceste aspecte confera eficienta acestui curs si felicitam intreaga echipa de profesori formatori pentru calitatea cursurilor predate.

Va multumim!
Cu multa stima, Teodora Tanase
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.

Fisa de competente transferabile 08 Noi 2015 18:58 #218

Buna seara! Sunt o cursanta DidactIno, de la P4. Am citit mesajul de multumire adresat doamnei profesor formator si v-as ruga, daca puteti sa postati Fisa de competente transferabile sa poata fii de folos si altor cadre didactice care nu au participat la P7.
Va multumesc, Aurelia- Livia Fleser
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Următorii utilizatori v-au mulțumit: Tanase Teodora

Fisa de competente transferabile 08 Noi 2015 20:15 #219

Buna seara, doamna Aurelia!
Va trimit Fisa de competente transferabile, pe care am primit-o de la doamna profesor Roxana Enache, in cadrul modulului 3, al programului 7.Este foarte interesanta!
Va doresc multe succese in activitatea profesionala!
Teodora Tanase, profesor Scoala Gimnaziala Poplaca
Atașamente:
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Moderatori: Andronic Răzvan
Time to create page: 0.061 seconds